Information om TitanOptik

Linser

Linstyper Endagslinser
Varumärken Alcon
CooperVision
Johnson & Johnson

Betalning och leverans

Betalsätt • Kortbetalning
• Direktbetalning
• Faktura
• Delbetalning
Fraktsätt • PostNord
• DHL
• FedEx
Leveranstid 1-2 dagar
Öppet köp 14 dagar

Företagsinformation

URL http://www.titanoptik.se
E-post info@titanoptik.se
Telefon 08-668 25 11
Vardagar: 10 – 18 Lördag: 11 – 15
Adress

TitanOptik Scandinavian Ringvägen 64 118 61 Stockholm

Jämför priser och hitta billiga linser

TitanOptik

Titanoptik är en aktör inom synhjälpmedel som har sålt glasögon och linser i egen butik i Stockholm sedan 2011. Webbutiken Titanoptik.se öppnade sedan 2014. I jämförelse med konkurrenter inom linser online är Titanoptik en mindre aktör, men samtidigt växer kundskaran i snabb takt.

Introduktion

Titanoptik har framför allt fokus på glasögon och säljer bågar och glas för såväl män och kvinnor som stora som små. Utbudet av kontaktlinser är emellertid relativt komplett och i sortimentet finns både endagslinser, månadslinser, dygnet runt-linser och toriska linser. Bland tillverkarna märks Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson & Johnson och Bausch & Lomb. Biofinity, Focus Dailies, Acuvue och Air Optix är några av varumärkena som finns att köpa online.

Så här handlar du hos Titanoptik

Titanoptiks webbplats är inte lika modern som många av konkurrenternas webbplatser, men den är fullt funktionell och den lite förenklade designen gör det kanske till och med ännu enklare att gå från val av kontaktlinser till betalning. Det första steget är att välja vilken typ av lins – endagslinser, månadslinser, dygnet runt-linser eller toriska linser – du vill köpa. I nästa steg ska du fylla i uppgifterna från ditt recept från optikern eller en gammal kontaktlinsförpackning. Antalet uppgifter och värden du ska fylla i beror givetvis på vilket synfel du lider av.

När du är nöjd med din beställning går du till kassan där hela beställningsformuläret visas på en sida. Överst ser du en sammanfattning av din beställning och nedanför ser du en förteckning över möjliga leveranssätt. Därefter följer en förteckning över betalningssätt och slutligen finns ett formulär för de vanliga kunduppgifterna.

Hos Titanoptik på nätet har du ingen möjlighet att teckna linsprenumeration. Du kan inte heller ställa in en funktion (”linslarm” eller liknande) som meddelar dig när det är/kan vara dags att beställa nya linser.

Dina linser skickas med Posten/Postnord. I det fall en försändelse blir för stor för att levereras till brevlådan kommer paketet att skickas med DHL med leverans fram till dörren.

Så här betalar du

Titanoptik erbjuder priser som står sig väl i konkurrensen och inte sällan finns erbjudanden att ta del av för att få ned priset ännu mer. Alla priser anges inklusive moms så det tillkommer inga extra kostnader när du går till kassan för att betala. Frakt ingår också i alla priser, oavsett hur stor din försändelse blir.

Betalning sker via Klarna, via kortbetalning (DIBS) eller via förskottsbetalning. Genom Klarna kan Titanoptik erbjuda avgiftsfri faktura med en betalningstid på 14 dagar samt delbetalning. För förskottsbetalningar använder Titanoptik bankgiro i Swedbank.

Andra fördelar med Titanoptik

Titanoptik är en av få webbutiker för kontaktlinser som erbjuder kunderna en personlig kontakt i butik. Totalt är det tre butiker som drivs under varumärket. Huvudkontoret ligger på Ringvägen och det är även härifrån som kundtjänst verkar. Övriga butiker ligger i Vasastan respektive på Hornsgatan. Fördelen med fysiska butiker är att en kund till exempel kan göra byten av/returnera produkter köpta på nätet i butiken i stället för att behöva skicka dem med Posten. I sammanhanget kan vi också nämna att Titanoptik ibland erbjuder kostnadsfria synundersökningar i butik.

Kontakt och kundtjänst

Titanoptik Scandinavian AB är bolaget bakom varumärket Titanoptik. Bolaget driver både webbplatsen och även tre butiker i centrala Stockholm. Kundtjänst håller öppet mellan kl. 10-18 på vardagar och mellan kl. 11-15 på lördagar och kan nås via både telefon och e-post. Kundtjänst finns inte bara där för att besvara frågor utan det går också utmärkt att ringa in beställningar.