Information om Lensstore

Linser

Linstyper Endagslinser
Dygnet runt-linser
Veckolinser
Månadslinser
Färgade linser
Multifokala linser
Toriska linser
Varumärken Alcon
Bausch & Lomb
CooperVision
Johnson & Johnson

Betalning och leverans

Betalsätt • Kortbetalning
• Direktbetalning
• Faktura
• Delbetalning
Fraktkostnad 39 kr
(Fri frakt vid beställning över 700 kr)
Leveranstid 1-2 dagar
Öppet köp 60 dagar

Företagsinformation

URL http://www.lensstore.se/
E-post support@lensstore.se
Telefon 08 - 55 00 25 60
Vardagar 09.00 – 17.00
Adress

Sankt Eriksgatan 46 112 34 Stockholm

Jämför priser och hitta billiga linser

Lensstore

Lensstore är en webbutik som säljer kontaktlinser, glasögon, solglasögon och linstillbehör. Eftersom de har eget lager kan de erbjuda snabba leveranser och de håller också riktigt låga priser. Många gånger är deras produkter de billigaste på den svenska marknaden. Samtidigt har produkterna en hög kvalitet, Lensstore säljer nämligen endast originalprodukter från de mest kända tillverkarna. Kunden är alltid i fokus och Lensstore skickar ofta ut erbjudanden som gör att de redan låga priserna kan pressas ytterligare.

Introduktion

Lensstore etablerade sig på nätet 2005 och har sedan dess stadigt vuxit och tagit en allt större del av marknaden. Faktum är att de idag är en av Nordens största webbutiker för kontaktlinser. De satsar mycket på modern teknik och på att alltid vara nytänkande, så de ligger oftast i framkant. Något som Lensstore verkligen sticker ut med är att de som första svenska linsbutik på nätet har sitt eget toppmoderna synundersökningsrum där en legitimerad optiker arbetar. Lensstore säljer enbart kvalitetskontrollerade originallinser, alltså exakt samma kontaktlinser som säljs hos din optiker, fast hos Lensstore hittar du dem till ett betydligt lägre pris med snabb leverans direkt till din brevlåda.

Så här handlar du hos Lensstore

Lensstore fungerar som vilken nätbutik som helst. Du väljer det du vill ha, anger din leveransadress, betalar och sedan kan du enkelt luta dig tillbaka och vänta på att ditt paket ska dyka upp hemma i brevlådan. De har en användarvänlig hemsida där det är mycket lätt att hitta det du söker. Högst upp på deras hemsida hittar du ett sökfält, en lista på samtliga produkter i alfabetisk ordning, en lista på samtliga varumärken i alfabetisk ordning och dessutom ett antal kategorier (kontaktlinser, glasögon, solglasögon, sportglasögon). Hur du än föredrar att leta efter de produkter du vill ha så kan du alltså snabbt och smidigt hitta dem.

Som tidigare nämnts så fokuserar Lensstore mycket på sina kunder och på att det ska vara så enkelt som möjligt att handla hos dem. Därför har de också utvecklat två guider: Så köper du kontaktlinser respektive Så köper du glasögon. Är du ny på det där att handla i nätbutiker och att köpa linser på nätet så kan du alltså titta på dessa guider och få information om exakt hur du gör i de olika stegen.

Hos Lensstore har du ingen möjlighet att teckna linsprenumeration eller linsabonnemang. Men däremot finns en annan smidig tjänst som kallas för ”linsalarm”. Det innebär att du får ett påminnelsemejl från Lensstores kundtjänst i god tid innan det är dags att köpa linser nästa gång. Använder du den funktionen kan du också snabbt och enkelt upprepa din senaste beställning så att du slipper skriva in dina styrkor och värden igen. Det spar både tid och energi inför kommande beställningar, inte minst om du råkar vara på resande fot och inte har tillgång till recept eller en gammal linsförpackning där all info annars brukar stå.

Så här betalar du

Lensstore har inga dolda avgifter, utan det pris som står intill linserna eller glasögonen är också det pris du betalar. Det enda som tillkommer är en fraktavgift som är på 39 kronor oavsett hur tungt paketet är. Handlar du för mer än 700 kronor är paketet helt fraktfritt. Lensstore använder sig av Klarna som samarbetspartner när det gäller betalningar. Det innebär att du kan handla med kort, internetbank, faktura eller delbetalning.

Merparten av alla beställningar, omkring 85 procent, skickas från webbutiken inom 24 timmar. Det är Posten som levererar alla försändelser med A-post för snabbast möjliga leverans. De vanligaste kontaktlinserna finns alltid i lager och det är bara om du beställer linser med ovanliga parametrar eller behöver skräddarsydda linser för exempelvis astigmatism som beställningen kan ta lite längre tid.

Fördelar och nackdelar

Hos Lensstore har du alltid 90 dagars öppet köp. Deras nöjd kund-garanti innebär att du alltid får dina pengar tillbaka om du inte är nöjd med dina linser.

En av de stora fördelarna med att handla hos Lensstore är att de ständigt har olika erbjudanden till sina kunder. Vid regelbundna tillfällen är det till exempel rea och inte sällan kan du få rabatt på upp till 40 procent på både linser och glasögon. De skickar också ofta ut erbjudanden till sina kunder via sitt nyhetsbrev och där kan du få allt ifrån kundrabatter till fri frakt. Andra fördelar är bland annat att de har ett stort sortiment, snabba leveranstider, en användarvänlig hemsida och en hel del nyttig information på sin sajt. Lensstore blev vald till Årets E-handlare 2015 i kategorin kontaktlinser av PriceRunner och det är ett gott betyg.

Nackdelar finns det få av hos Lensstore, förutom det faktum att kundtjänsten endast är öppen dagtid på vardagar – oftast beställer man ju saker på nätet på kvällar och helger, så det är kanske då man skulle behöva komma i kontakt med dem.

Kontakt och kundtjänst

Lensstore har sitt huvudkontor på Sankt Eriksgatan i Stockholm och det går utmärkt att besöka dem. Kundtjänst finns annars främst tillgänglig mellan kl. 9-17 på vardagar. Du kan kontakta kundtjänst via ett formulär på hemsidan, ringa dem eller mejla. Vid e-post dröjer svaret några timmar, i värsta fall upp till 24 timmar om det är extra hög belastning.