Lensstore byter varumärke till Mister Spex

Lensstore.se är en av de onlinebutiker för linser online som har varit med längst. Det var faktiskt redan 2005 som Lensstore öppnade sina virtuella portar på nätet. Sedan ett par år tillbaka är verksamheten och varumärket en del av Mister Spex, som är en tysk koncern med verksamhet i nio länder i Europa. Som ett led i att skapa en enhetlighet i hela Mister Spex verksamhet i Europa beslutade koncernen nu i januari att byta ut varumärket Lensstore.se mot just Mister Spex.

Inga stora förändringar för dig som kund

Namnbytet innebär inga större förändringar vare sig för befintliga eller nya kunder. Verksamheten i Sverige kommer nämligen att fortsätta bedrivas under samma förutsättningar som tidigare. Till exempel kommer kundtjänst att fungera på exakt samma sätt som tidigare. Köpvillkoren är också desamma efter namnbytet, likaså erbjudandet om 30 dagars returrätt. Vi kan också nämna att webbutiken i sig inte kommer att byggas om i någon större utsträckning.

En förändring som befintliga kunder kanske redan har märkt är att utbudet redan har utökats något. Utbudet kommer sedan successivt att utökas de kommande månaderna. Det gäller både för kontaktlinser, glasögon och solglasögon. Att utbudet blir större kommer av att den svenska onlinebutiken numera kan erbjuda flera varumärken än tidigare.

I utbudet idag finner du närmare 80 olika produkter inom kontaktlinser tillsammans med alla de tillbehör du kan behöva. I sortimentet samlas alla de mest tongivande tillverkarna, såsom Ciba Vision, CooperVision, Johnson & Johnson och Bausch & Lomb.

Mer om Mister Spex

Mister Spex grundades i Berlin 2007 och har idag onlinebutiker för linser och glasögon i Frankrike, Österrike, Spanien, Nederländerna, Schweiz, Storbritannien, Finland, Norge och Sverige. Bolaget är ett av de största inom synhjälpmedel i Europa. I utbudet har Mister Spex produkter från ett 70-tal välkända märken och när det gäller linser utvecklar man också egna alternativ.

mister-spex